Heureka.sk - nákupný radca

HANUS ECHINACEA DETSKÝ SIRUP 50 ml

HANUS ECHINACEA DETSKÝ SIRUP 50 ml

Pridať recenziu

Hanus

akútne a chronické infekcie dýchacích ciest, nádcha, kašeľ, angína, bronchitída viac »

Do obchodu na MojaLekáreň.sk

Anonym

Pridané: 24. januára 2012

Zakúpený v MojaLekáreň.sk

Odporúča produkt
  • Veľká spokojnosť s produktom, zvýšená imunita dieťaťa, využívame ho už cca 4 roky a naozaj je účinný.

Odporúčam pre deti, ktoré sú častejšie choré resp. nachladnuté. Tento prípravok je veľmi dobrý na posilnenie imunity a je lepší a účinnejší ako daný výrobok od iného výrobcu. Jeho chuť je príjemná. Dávam ho synovi viac menej celý rok samozrejme s pauzami vždy po dvoch mesiacoch. Zo začiatku je dobré dať vyššiu dávku a to 3x denne a na udržanie zdravia už potom stačí dávať prípravok aj len jeden krát denne a to ráno nalačno kvôli jeho vyššiemu účinku. Môžu ho aj malé deti od 6 mesiacov a dáva sa do kaše či čaju a pod. My sme s ním naozaj veľmi spokojní. Po otvorení vydrží len krátko, ale to je tým, že neobsahuje konzervačné látky a je to dosť malé balenie a naozaj do cca 14 dní ho miniete. Je dobré ho držať v chladničke ale nám sa ešte nikdy nestalo, že by bol i po 14 tich dňoch zakalený alebo podobné. Vrelo odporúčam.

• Je táto recenzia užitočná?
  • Áno
  • Nie