HANUS ECHINACEA DETSKÝ SIRUP 50 ml
Hanus akútne a chronické infekcie dýchacích ciest, nádcha, kašeľ, angína, bronchitída viac »
2,50 €
Recenzie HANUS ECHINACEA DETSKÝ SIRUP 50 ml
Štatistika hodnotenia produktu
priemer z 2 hodnotení
100% | (2) | |
0% | (0) |
Odporúčania od zákazníkov
Všetky recenzie HANUS ECHINACEA DETSKÝ SIRUP 50 ml
- Veľká spokojnosť s produktom, zvýšená imunita dieťaťa, využívame ho už cca 4 roky a naozaj je účinný.
Odporúčam pre deti, ktoré sú častejšie choré resp. nachladnuté. Tento prípravok je veľmi dobrý na posilnenie imunity a je lepší a účinnejší ako daný výrobok od iného výrobcu. Jeho chuť je príjemná. Dávam ho synovi viac menej celý rok samozrejme s pauzami vždy po dvoch mesiacoch. Zo začiatku je dobré dať vyššiu dávku a to 3x denne a na udržanie zdravia už potom stačí dávať prípravok aj len jeden krát denne a to ráno nalačno kvôli jeho vyššiemu účinku. Môžu ho aj malé deti od 6 mesiacov a dáva sa do kaše či čaju a pod. My sme s ním naozaj veľmi spokojní. Po otvorení vydrží len krátko, ale to je tým, že neobsahuje konzervačné látky a je to dosť malé balenie a naozaj do cca 14 dní ho miniete. Je dobré ho držať v chladničke ale nám sa ešte nikdy nestalo, že by bol i po 14 tich dňoch zakalený alebo podobné. Vrelo odporúčam.
Zobrazujem 1 - 1 zo 1 recenzií